Firma IM-VI d.o.o. posluje već više od deset godina.

Osnovna djelatnost firme je prodaja klima tehnike, servis i montaža klima uređaja, ventilacijskih sistema i pročistača zraka. Zastupnici smo u klimatizaciji firme De´Longhi i njene sestrinske firme Climaveneta ,a kod pročistača zraka firme EXPANSION ELECTRONIC .

Osim u Zagrebu poslujemo u Istri, Varaždinu, Zadru i drugim gradovima u Hrvatskoj.


Zastupstva

Grupa De´Longhi–CLIMAVENETA najveći je proizvođač rashladne tehnike u širokom rasponu snaga od 2,1 do 2300 kW. Tridesteogodišnje iskustvo, profesionalizam, dizajn i inovacije na području klimatizacije donijele su Climaveneti UNI EN ISO 9001 certfikat za sistem kontrole kvalitete od 1992.g. i cerftifikat EUROVENT za njene proizvode.

Njena posebnost je što je jedina kompanija u Europi koja proizvodi chillere i toplinske pumpe do 280 kW, koje pokreću endotermički motori na metan, umjesto na električnu energiju.

Svoj uspijeh grupa DeLonghi zahvaljuje neprestanoj ekspanziji i raznovrsnosti proizvoda, neprestanim inovacijama dizajna i elektronike kako bi zadovoljila potrebama tržišta. Danas je sjedište firme u Trevisu, Italija.

www.climaveneta.it
www.delonghi.com

Expansion electronic - osnovana je 1981.g. u Italiji, kao poduzeće za proizvodnju uređaja za poboljšanje kvalitete zraka. Od tada se specijalizirala za dizajniranje i proizvodnju Hi-tech proizvoda za uslužne, industrijske i bolničke prostore za smanjenje zagađenja zraka. Danas se proizvodi distribuiraju po cijelom svijetu. Administrativni uredi i glavni proizvodni centar se nalazi u Cartiglianu, Vicenza.

www.expansion-electronic.com